S.R. Janmohamed MD MHS MSc,
   Cosmetisch arts


Drs. Sherief Janmohamed begon in 2000 met de opleiding Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus MC). Sinds 2006 is hij BIG-geregistreerd arts (BIG-nummer: 39066055201). Sindsdien heeft hij interesse in de Dermatologie (huidziekten). Hij heeft algemene ervaring opgedaan binnen de gebieden Interne Geneeskunde / Kindergeneeskunde en Chirurgie. Momenteel is hij in de afrondende fase van zijn proefschrift en zal hij promoveren tot doctor in de Geneeskunde. Een van zijn aandachtsgebieden is de cosmetische geneeskunde. Hij leerde dit vak van drs. Don Smeets, een vooraanstaand cosmetisch arts en deed daarna aanvullend ervaring op bij drs. Ron van Dijl, Neuroloog en Cosmetisch arts. Hij richt zich op behandelingen met Botox en Fillers (Teosyal). Dokter Janmohamed houdt zijn kennis bij door het bezoeken van workshops en congressen. Tevens is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

 


Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG, www.nvcg.nl)


De artsen van de NVCG zetten zich in voor kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega's die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen. De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn (zie: www.nvcg.nl). Lidmaatschap van de NVCG is het beste keurmerk voor cosmetisch artsen.

Overige kwalificaties: drs. Sherief Janmohamed heeft een MSc in Clinical Epidemiology en is Master of Health Sciences (specialisation Public Health). Binnenkort zal hij promoveren tot doctor in de Geneeskunde op het kinderdermatologisch onderwerp hemangiomen (aardbeivlekken).

Zijn aandachtsgebieden zijn: algemene dermatologie, cosmetische dermatologie, kinderdermatologie, epidemiologie.

Een volledig CV vindt u op zijn LinkedIn pagina.


Klik hier voor het BIG register van drs. Sherief Janmohamed


Klik hier voor de LinkedIn pagina van drs. Sherief Janmohamed

Klik hier voor meer informative over drs. Sherief Janmohamed
op de website van de Nederlandse Vereniging
voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)


Klik hier voor alle publicaties van drs. Sherief Janmohamed